TX-Horeca. Het is ons een genoegen om onze passie voor een mooie tafelsetting met u te delen!

TX-Horeca maakt deel uit van E.L.S. bvba dat een een groothandel is met 2 hoofdactiviteiten:

1. Import van onze eigen Teaclassix collectie: traditioneel gegoten gietijzeren theepotten en accessoires. We verzorgen de distributie hiervan in een 20-tal landen.

2. Exclusieve verdeling voor België en Luxemburg van de merken Tokyo Design Studio, Eigenart, Livellara, Inoxriv, Pensofal en Images d’Orient.
    Het geheel verdelen wij vanuit ons magazijn naar horeca, winkels en B-2-B dealers

10 jaar geleden zijn Erwin Luyten en zijn partner Suzanne Duivenvoorden gestart met de import van gietijzeren theepotten.  Na een jaar kregen ze de vraag van hun klanten om hun assortiment uit te breiden met porselein, hetgeen een succes bleek.  Behalve gietijzer vindt u vandaag porselein, glazen, bestek, kookpannen, presentatiemateriaal en andere kookartikel terug in ons aanbod.  Alles voor op en rond de tafel.

Onze klanten? Zowel horeca als kook- en geschenkwinkels, thee/koffiezaken en business to business.

Wij bouwen continu aan het vernieuwen van ons assortiment en het verbeteren van onze service. Omdat ons aanbod zo groot en divers is, is het niet altijd evident voor de specialist om de juiste producten te vinden.  Daarom starten we dit jaar met een webshop gericht naar de horeca. U vindt er in een oogwenk de producten waar u naar op zoek bent.

Het is ons een genoegen om onze passie voor een mooie tafelsetting met u te delen!