Personaliseren van uw servies

 

Gepersonaliseerde items op tafel zorgen voor een extra communicatie mogelijkheid naar de klant en veel bezoekers kunnen deze details waarderen. Het maakt uw gedekte tafel nog meer uniek en eigen. 

Wij bieden een aantal interessante, efficiënte en kosteneffectieve oplossingen om uw artikelen te personaliseren. Onderstaand staan de mogelijkheden voor uw beschreven. Heeft u vragen of staat uw wens niet als optie beschreven? Neem contact met ons op en we spreken graag de mogelijkheden met u door. 

 

Personaliseer porselein, glaswerk en andere items voor de gedekte tafel

Door de grote verscheidenheid aan wensen en opties binnen het assortiment, zullen we ieder project individueel moeten bekijken. Graag sturen we u een prijsopgave die aansluit bij uw specifieke wensen. Neem contact met ons op en verbaas u van het gemak en prijsstelling.U kunt een prijsopgave krijgen voor iedere gewenste hoeveelheid, mits dit per volle dooshoeveelheid is.

Uw logo wordt ingebrand in het porselein en is hiermee bestand voor gebruik in vaatwasmachine. De chipgarantie komt echter wel te vervallen na bedrukking.

 

Vetvrij papier met uw logo

Al vanaf 28 pakken kunt u uw gepersonaliseerde vetvrije papier bestellen. Onderstaand ziet u de mogelijkheden qua design. Deze designs zijn te bestellen in een 1, 2 of 3 kleurenlogo.


vetvrij papier personaliseren

Mogelijkheden

Artwork

Stuur ons digitaal uw logo/ontwerp in EPS formaat tezamen met de gewenste kleuren in PMS voor iedere gewenste kleur van het logo.

Leveringstermijnen

Na definitieve bevestiging vanuit uw zijde zullen de artikelen afgestuurd worden naar de drukker. Doorgaans heeft deze drie weken tijd nodig om artikelen met uw logo te bedrukken. Voor het vetvrije papier is dit vier weken.

Monsters

In het geval u een monster wenst te ontvangen worden hier kosten voor in rekening gebracht. Bij het plaatsen van een order worden deze kosten meestal in mindering gebracht.

 

Neem contact met ons op voor advies en een offerte op maat.

via mail [email protected] of telefoon 0032 (0)11 70 77 71