Servies met chipgarantie

Voorwaarden chipgarantie

Chipgarantie houdt in dat borden kosteloos worden vervangen, wanneer er een schilfer van de randen van de borden afbreekt.

Stylepoint BV kent de volgende garanties;

  • 5 jaar chipgarantie op geselecteerde items uit de series Jersey, Tinto, Amazon, Porcelite Seasons en Porcelite white.
  • Levenslange chipgarantie op geselecteerde items uit de serie Q Performance.

 

Bij aanmelding van gechipt servies dient vooraf een foto verstrekt te worden van het betreffende servies.

De borden die gechipt zijn mogen niet weggegooid worden tot nader bericht van Stylepoint BV.

De garantie geldt uitsluitend voor producten van eerste keus kwaliteit, vanaf de factuurdatum en is uitsluitend geldig op vertoon van de originele factuur.

Deze garantie geldt voor het afschilferen van randen (chippen) bij normaal gebruik (koelen, opdienen, afwassen en bewaren) en professionele hantering.

Alle gevallen van het afsplinteren van randen die zijn veroorzaakt door ongewoon, ongebruikelijk of onjuist gebruik, evenals het breken van het porselein of delen hiervan vallen niet onder deze garantie.

 

Stylepoint BV behoudt zich het recht voor om te onderzoeken of de randen bij normaal gebruik zijn afgeschilferd door de producten die de klacht betreffen

ter plaatse te testen. Indien nodig zal Stylepoint verzoeken om alle betreffende producten retour te sturen zodat de onderneming deze nader kan beoordelen.

Wanneer de klacht gerechtvaardigd is, worden de betreffende producten kosteloos vervangen en met de eerst volgende zending retour verstuurd.

De beschadigde producten worden eigendom van Stylepoint BV. De oorspronkelijke garantie wordt niet vernieuwd of verlengd door de klacht of de in het kader van de oorspronkelijke garantie geleverde prestaties.