Gepersonaliseerd

Personaliseer uw glaswerk

Heeft u interesse om uw eigen logo op koppen, borden, glaswerk of vetvrij papier te laten drukken? Wij bieden u een interessante, efficiënte en kosteffectieve oplossing.

Gepersonaliseerde items op tafel zorgen voor een extra communicatie mogelijkheid naar de klant en veel bezoekers kunnen deze details waarderen. Het maakt uw gedekte tafel nog meer uniek en eigen.
Het is ook makkelijk om een aanduiding op het glas aan te brengen zodat uw personeel, jobstudenten weten tot waar zij kunnen schenken.  Het is zo onprofessioneel wanneer 4 mensen aan een tafel elk een andere hoeveelheid drank voor zich krijgen.

Wij bieden een aantal interessante, efficiënte en kosteneffectieve oplossingen om uw artikelen te personaliseren. Heeft u vragen of staat uw wens niet als optie beschreven? Neem contact met ons op en we spreken graag de mogelijkheden met u door.

PRIJZEN
Door de grote verscheidenheid aan wensen en opties binnen het assortiment, zullen we ieder project individueel moeten bekijken. Graag sturen we u een prijsopgave die aansluit bij uw specifieke wensen. Neemt u contact met ons op en verbaas u over het gemak en prijsstelling.


MINIMUM BESTELLING
U kunt een prijsopgave krijgen voor iedere gewenste hoeveelheid, vanaf 48 stuks glas.

ARTWORK
Stuurt u ons digitaal uw logo/ontwerp in EPS formaat tezamen met de gewenste pantone kleuren in PMS voor iedere gewenste kleur van het logo.

LEVERINGSTERMIJN
Na definitieve bevestiging vanuit uw zijde, zullen de artikelen afgestuurd worden naar de logobedrukker. Doorgaans heeft deze drie weken tijd nodig om artikelen met uw logo te bedrukken.

MONSTERS
In het geval u een monster wenst te ontvangen, worden hier kosten voor in rekening gebracht.
Neem contact met ons op voor advies of een offerte op maat.